Fin träning

Idag åkte vi ut i skogen till en gammal klubbkamrats sommarstuga. Dem ligger vid en sjö och träningen gick därifrån. Vi sprang på en autokarta som man kan säga är en förenklad orienterings karta. Så otroligt fin terräng och kul. 
Vidar och jag badade efteråt.


Igår var vi på Johanna B examens fest hur trevligt som helst .Vi ville knappt åka hem, Vidar höll ut ändå tills vi åkte hem vid 23:40 eller nått sånt.  Hemma runt midnatt resulterade i två trötta föräldrar idag.

Kommentarer:

1 S:

Är bloggen nedlagd? Hoppas allt är väl med er... Här möter vi hösten med nya förhoppningar. Nya försök och ny berg-och-dalbana.

Svar: Har inte haft någon större lust att blogga på ett tag... men funderar på att komma igen nu. Hur går det för er, hoppas ni lyckas!
Johanna Engström

2 S:

Vi hade turen med oss ett tag men tyvärr gick jag helt in i väggen efter konstaterat missfall v 9. Jag vet knappt vilken återföring i ordningen. Försöker ladda om men det är tuungt. Vi får se hur länge till vi orkar, har råd etc.

Svar: Fy fan! Jag lider med er, man blir helt knäckt och bedrövad. All styrka och kärlek till er. Jag håller alla tummar och tår ❤
Johanna Engström

3 S:

<3 Tusen tack! Det behövs!

Svar: Jag vet att det är fruktansvärt jobbigt, lider med er.
Johanna Engström

Kommentera här: