Möhippa, piratkalas och världens goaste kille

Vart ska vi börja... med det bästa kanske.
Vidar är världens mysigaste och goaste kille. Det är som att han har någon radar och känner av att jag inte mår riktigt bra. Han vill krama och pussa mig hela tiden. Det gör mig också på bättre humör. Tror han har det efter mig, att han vill muntra upp de som inte mår bra och är ledsna. 
 
Natten till lördag det inte så mycket sömn. Vi kom hem 4:45 och då skulle jag duscha, packa upp, packa för möhippan och försöka somna om... Det sista var det svåraste. Jag sov ca 1h i bilen och sen blev det bara en timme sömn till för jag hade svårt att somna och låg och vred och vände på mig. 6:50 gick jag upp och gjorde mig i ordning för möhippa i Stockholm. Det var en kanonrolig dag, dock var jag fruktansvärt trött. Vi åt en brakfrukost, målade nästan kroki (killen fick ha kalsonger på sig), spaade på centralbadet, dansade afrodans, åt jättegod mat. Vilken kanondag med trevliga tjejer. Vid 23 kom jag hem, helt förstöd var jag. Sån tur var fick jag sova hyfsat i söndags. 
 
Fick börja med att plocka undan och vattna blommorna. Hela huset och pannrummet är fullt av växter...
Fixade lite utomhus och sedan bar det iväg på piratkalas, en av Vidars förskolekompisar fyllde år och Eskil fick följa med. Vad kul de hade. De fick pirathattar, kikare och ballongsvärd. De kastade kanonkulor (svarta vattenballonger), kastade rep, gick på plankan och gick på skattjakt. Sen var det fika och tårta. Båda grabbarna somnade som stockar i bilen på väg hem. 
 
 
 
 
 
 
 
Här är en annan bild från i morse innan frukosten. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 S:

Efter regn kommer solsken. Oftast. Oavsett kan det vara bra med lite tankedistraktion. Skönt att Vidar ger stöd. Ibland kanske även den som peppar andra behöver egen pepp. Roligt med möhippan och vilket kul kalas ni fick komma på!

Svar: Så sant!
Johanna Engström

2 Monika p:

Vilka söta pirater!

Svar: tack <3
Johanna Engström

Kommentera här: