Helgen

 helgen har vi varit hemma och jobbat. Jag har målat baksidan av ladugårdsdelen både rödfärg och vitt runt fönster och dörr. Det tog en hel dag men jag delade upp det både på lördag och söndag för färgen tog slut så jag fick åka och handla. Jonas satte upp staket runt smultronen eftersom jag målade. Jag hann plocka undan en del, tvätta och städa lite. Träna fick jag också göra. Jag kom på den briljanta iden att jag skulle klippa barnen, ja Vidar gick jättebra han satt still, han har dessutom självfall så det är lite enklare att klippa honom än Eskil. Eskil satt inte still för fem öre, så det tog längre tid och var svårare eftersom han har rakt hår, inget självfall alls. Nästa gång kanske jag ska vända mig till ett proffs. Killarna var i alla fall nöjda med frisyrerna. 
 
 
Här är utsikten från sovrumsfönstret, riktigt häftigt.
 
Grabbarna somnade i söndags efter lunchen. 
 
Eskil gillar att diska... så han hjälpte pappa med disken.
 
Bra samarbete.
 
Sen kröp han ner i en ikeapåse när jag skulle packa eftersom vi åkte till Enköping igår. 
 
 

Kommentarer:

1 S:

Låter som en hyfsat harmonisk helg. Skönt! Eskil blev ju jättefin. Man får nog lägga ner ambitionsnivån då de är så små. Undrar om proffset skulle lyckats bättre?! :-D Fast de är ju ofta snabbare..

Svar: Tack! Ja min svägerska Pernilla är jätteduktig. Det går både fort och blir jättebra, det är hon som färgat mitt hår men hon bor i Enköping. Ja när de blir äldre får de gå till frisör istället.
Johanna Engström

2 Monika p:

Vilken härlig gunga Vidar har att sova i ute! Blir lite avundsjuk 😉

Svar: Ja visst blir man!
Johanna Engström

Kommentera här: