Magproblem, utbildning och kvällstävling

Igår vaknade jag med lätt illamående och hela dagen hade jag ont i magen, inte roligt alls. Fick i mig lite gröt till frukost men sen var det svårt. Jonas var och handlade och köpte proviva till mig vilket jag fick i mig. Kvällsmaten gjorde jag och det blev nässelsoppa, det gick sån tur var ner. Inatt hostade Vidar massor tills jag fick nog vid 3:30 och hämtade hostmedicin till honom. Gav honom först lite vatten och sedan hostmedicin, det gjorde susen och han hostade inte något mer under hela natten. Däremot vaknade Eskil tidigt och bökade runt i sängen, lade sig på mig och klockan 5:50 var han pigg och vaken. Jag skulle iofs upp klockan 6 men kände mig inte speciellt utvilad. 
Tog med mig lite frukost i bilen coh åkte iväg mot Motala för att hålla i utbildning i två dagar. Just det jag mailade orienteringsklubben i Motala och frågade om de hade någon orienteringskarta som jag kunde träna på när jag var här och fick veta att det gick en kvällstävling 3,5 mil bort på onsdagskvällen så igår mailade jag arrangörerna och frågade om det var ok att efteranmäla sig. Det gick så efter utbildningen åkte jag iväg till tävlingen och sprang den. Vågade inte säga något till Jonas innan men berättade efter och han skrattade lite åt mig. Tyvärr tycker jag att kontroll 5 satt fel så jag och 5st andra personer var där och letade, tappade flera minuter innan jag hittade den på helt fel ställe enligt mig och några till. Sen tappade jag lusten lite och seglade iväg på en sträcka och sedan gjorde jag en bom till. Det viktiga var i alla fall att jag fick träna. Ska ladda upp rutten på livelox och se vart gpsen tycker att jag har varit någonstans. 
I morgon är det utbildning hela dagen igen sen åker jag hem. Jag saknar mina barn något fruktansvärt när jag är borta, de är det bästa jag har och verkligen mina solstrålar i livet <3
 
 

Kommentera här: