Present...

Ikväll ska vi på 40 + 40 årsfest och temat är stiligt men smaklöst... ja vad fan har man på sig då? Får se vad jag... hittar på för Jonas han har ingen aning och han bryr sig tydligen inte heller. 
Jag sa åt honom att köpa presenter när han skulle handla förut idag. Vad då presenter står det något om det på inbjudan sa han. Nej men det är ju deras födelsedagsfest och de bjuder på mat... Han tyckte han hade andra saker att koncentrera sig på som att laga bilarna. Det har tyvärr strulat med båda bilarna, bromsar, airbag lampa, termostater osv. Skit roligt, NOT! Men fortfarande är man bjuden på FÖDELSEDAGSFEST så är det väl brukligt att ta med sig en present kan man tycka. 
Jag försökte säga att då får väl jag åka på min lunch och handla men det slapp jag i alla fall. Nu hoppas jag bara att han handlat någon present. 
Kläderna då, ja jag har tagit fram någon skjorta och slipsar som inte passar ihop. Men tyvärr har han inga med mycket mönster i. Hade jag haft tid vilket jag aldrig har och jag hinner ju aldrig åka in till stan och handla så hade jag köpt något schysst. Han kan väl gå naken, det måste ju räknas som stiligt men smaklöst... då prasslar ju inte kläderna heller.
 
 
Trots att jag försöker säga ifrån och inte tar på mig saker så är det folk som försöker att få mig att göra grejer. Men du kan ju vara med på våra möten endå fast du bytt kommitte så att du kan förmedla vad vi säger på våra möten... Ja för jag har ju all tid i världen och då skulle ju Jonas bli supernöjd om jag var borta ännu mer, eller inte. 
 
Alla förutom Jonas vill att jag ska göra mer grejer, han vill att jag helst ska vara hemma hela tiden, inte jobba med jobbet utan göra grejer på gården. Träffa människor... Nej, åka på möten... Nej, Göra något för min skull... Nej, Köpa grejer... Absolut INTE. I morgon har klubben en träning, det kan du glömma sa Jonas. I helgen har vi hyrt grävare, den kommer i morgon eftermiddag, träningen är på förmiddagen. Jag ville springa en tävling på söndag (som också är morsdag men det har han ju glömt/skitit i som vanligt)  i Oxelösund och den fick jag inte heller springa. 
Åh vad jag ser fram mot en långhelg hemma så att jag kan städa, tvätta, laga mat, diska, inte träffa folk, kanske få köra grävmaskin och fixa i trädgården. Om jag har tur kanske jag får träna något... 
Hoppas ni andra får en schysst helg. 

Kommentarer:

1 S:

<3 <3 <3

2 Monika p:

Har du fått köra grävmaskinen? Är det en sån där liten? Verkar kul.

Svar: Nej jag har fått köra traktorn. Hoppas jag får gräva sen ute, inte inne i ladan. Det är en liten smidig grävmaskin.
Johanna Engström

Kommentera här: