Kick off o-ringen 2019

Idag var det äntligen dags för att åka till Kolmården. Tyvärr var vädergudarna inte så snälla så vi hade regn och runt 2 grader hela dagen. Men vi var där tidigt Jonas gick miniknat med grabbarna och jag startade 9:15 så att vi skulle kunna gå en sväng i parken sen. Det var snorhalt på betongen, det var nära att jag vurpade vid Bamselandet sen blev jag passiv och vågade inte trycka på. Så jag är inte så nöjd med mitt lopp, ok men fegt. 

Sen gick vi en sväng, alla ställen var stängda utom maten vid delfinariet. Några djur var ute men tyvärr var inte bamse där, som Eskil längtat... han pratade med sin gosedjursbamse ikväll och frågade varför han inte var på Kolmården... 
Aporna var roligast sa grabbarna, det var några i ett hus som man kunde titta på. De hoppade och slängde sig i rep. Vi säg delfinerna i lagunen också det var mysigt. Sen var vi med på första kick off passet, grabbarna däckade de var trötta. Så efter det åkte vi hem. 


Kommentarer:

1 Pappa:

Härliga pojkar

2 Pappa:

Härliga pojkar

Svar:
Johanna Engström

3 S:

Hu vilket väder! Förstår att du hade velat få ut mer av loppet men kanske bra att du tog det lugnt så du inte vurpade och slog dig fördärvad. Synd att Bamse inte dök upp. Hoppas grabbarna tyckte det var kul ändå!

Svar: Ja det har varit tjat om Bamse både igår och idag. De tyckte sån tur var det var kul ändå. Vi får åka nästa år igen när Bamse inte är på semester.
Johanna Engström

Kommentera här: