Motivation

Jag såg fram mot att börja året med en vecka mammaledigt. Tyvärr har den inte blivit som jag tänkt mig alls. Min motivation är i botten och jag hade massor av saker som jag tänkt göra. Fick i alla fall beröm av Jonas att jag pysslar så mycket med barnen... Vidar har pärlat sitt namn och han har börjat med Eskils också. 


Kommentarer:

1 S:

Så tråkigt! Hoppas du kan hitta tillbaka till rätt bana igen och det ganska snart! Är kroppen okej nu eller är det det som spökar? Livet går ju upp och ner. Själv sörjer jag att även 2017 blev ett år med misslyckade försök att få ett barn till men jag har lovat mig själv att jag ska kämpa 2018 ut. Hoppas bara vi båda två kan gå in för det lika mycket! Det finns ju en kort tid kvar av möjligheter till 2018-bebis men vi får väl hoppas på en 2019-bebis! :-D

Svar: Nej igår funkade foten, det har hänt en sak med min familj och de accepterar inte vad jag tycker så det är superjobbigt. 2017 blev inte riktigt som jag tänkt mig heller men jag hoppas att 2018 blir bättre. Hoppas du lyckas bli gravid, Jonas vill inte ha fler barn. Har inte orkat ta upp det på länge nu men hoppas.
Johanna Engström

2 S:

Jättefint Vidar! <3

Svar: <3
Johanna Engström

3 Monika p:

Vad duktig Vidar är!Hoppas du hittar motivationen igen. Jag fick ett rejält bakslag på jobbet idag, så vet hur den känns. Tappade all lust o ork.

Svar: Jobbigt hoppas att det ordnar sig för dig!
Johanna Engström

Kommentera här: