Julen

Varför är det så stressigt innan jul? Jag handlade alla klappar utom två. Jonas fick mig i julklappslotteriet och jag vägrar köpa till mig själv. Sen beställde han en Nerf till Eskil. Jag köpte julklappar och skickade julkort för många tusenlappar. Jag fick en julklapp den Jonas var tvungen att köpa till mig. 
Pappa har tydligen enhälligt bestämt att vi inte ska köpa födelsedagspresenter till varandra, bara till barnen. Jag tyckte att vi kunde göra det men han ville inte lyssna på vad jag sa. Nej ingen lyssnar på vad jag säger. 

Nästa år funderar jag på att strunta i att köpa julklappar, inte skicka några jävla julkort, inte pynta och INTE stressa. Julkorten jag gör egna med barnen på och skickar, jag vet att Mormor och mamma uppskattade det och nu gör jag det fortfarande för att jag tror Jonas mormor och hennes syster uppskattar det. Men det har blivit dyrt att skicka korten. Jag skickade 35 kort och till och med i fredags så hade vi fått 11 kort. 

Barnen hade i alla fall en bra jul och verkar nöjda med sina klappar. Vi firade först med Jonas pappa söndagen innan jul, vi var i Enköping över jul och firade med Jonas mamma i lördags. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)