Vi hade en gång en bro

När vi kom hem i onsdags upptäckte vi att det var väldigt mycket vatten i vår lilla å nedanför vårat hus. Vi tog pannlamporna och gick ner och tittade. Den bron som vi hade för att komma över ån var borta, nu kan vi inte längre ta oss över till andra sida på ett smidigt sätt. Inte har vi tid att bygga någon ny nu heller. Det får bli i sommar. 
 
Båda sovrummet och barnrummet är nästan klara. Det är bara golven kvar och Jonas körde första omgången ikväll. Han lackade golvet med ett vitt pigment, jag höll mig på nedervåningen eftersom det luktar så starkt. Tror inte att det är så bra för bebisen om jag andas in de där ångorna. Så efter helgen kan vi flytta upp sängen och sova i riktig säng. Det kommer inte vara speciellt varmt där uppe men vi har varma täcken och kan elda i vedspisen. 
 
Jag har gjort egen pepparkaksdeg som jag ska ta itu med när jag orkar. Lillebror ska få en burk pepparkakor och Jonas vill också ha.
Annars så är jag mest trött, har sovit 9,5 timme de två senaste nätterna. 

Kommentarer:

1 Monika P:

vad kul att det snart är inflyttningsdags! lagom till jul. hoppas du mår bra.

2 Johanna:

Tack Monica. Jodå har lite besvär av ryggen och får ischias och kramp. Jag bor i mina stödstrumpor, tur att jag har 3 par. Men jag njuter av att vara gravid, bara 2 månader kvar nu.

Kommentera här: