Lite bilder

Jonas har gjort klart trappräcket så här ser det ut. Tack snälla mamma och pappa för julklappen. Nu behöver ni inte oroa er att någon ska ramla ner.
 
 
 
Jag har knåpat ihop ett överdrag till dagbädden.
 

Kommentarer:

1 Annelie J fd B:

Attans så fint det blir <3

2 pappa:

Va bra det blev. Det var värt pengarna.fina stolpar Jonas gjorde.nu väntar vi på bebben.

3 sanna:

Vad fint det blir!! Ni är så duktiga! Men...jag måste erkänna en sak...jag trodde inte gillade blommigt så mycket, lantlig stil vet jag att du gillar, men hade inte chansat på blommigt! Missförstå mig inte, jag tycker det är jättefint...jag hade bara fått för mig att du skulle valt mest enfärgat. Ack så fel man kan ha. ;) Superfint blir det i alla fall!!

4 Johanna:

Tack!!! Jag försöker med massor av knep för att Bebben ska komma ut men den verkar trivas i magen... riktigt skitväder ute så jag förstår den.
Sanna>> Jo jag gillar blommigt, allt måste bara passa in i den gamla stilen.

5 Lima:

Ni är båda så duktiga! Tänker tillbaka på gången som jag kom på besök måste varit i början av 2010. Ni har kommit långt sedan dess i ert renoveringsarbete. Hoppas du har tagit många före- och efterbilder. Så att du kan titta tillbaka och känna dig extremt stolt över vad ni har åstadkommit.

Första veckorna med Bebben kommer vara helt överjävliga. Allt kommer att koncentreras på den lilla. Så det är skönt att ha alla måsten liggandes bakom sig så att ni kan koncentrera er på att bara vara med varandra. Vilken klyscha..men så var min upplevelse.

6 Åsa:

vad fint ni får :-)
kram Åsa

7 Johanna:

Tack för alla fina kommentarer!

Lima>> Jo jag har dokumenterat allt vi gjort och har två album redan :-) nästa gång du kommer på besök ska jag visa dig dem. Skrytalbumen kallar Jonas dem fast han vill att jag ska göra dem och dokumentera så att vi inte glömmer allt vi gjort.
Vi räknar med att det kommer vara en stor omställning därför vill vi göra klart så mycket som möjligt innan Bebben kommer. Har nyss varit på tjejträff och fått höra om deras förlossningar och hur de hade det efteråt.

8 Lima:

Haha, förlossningsberättelser är härliga!

Kommentera här: