Snart julafton

Det har som vanligt varit mycket att göra men nu är jag äntligen ledig och det förtjänar jag verkligen.

Det kom massor av folk på festen, jag ska räkna exakt senare men jag tippar på 80-90 personer. Det var full rulle från 11.50 till 22. Våra kära vänner Annelie och Lollo stannade till sist och åkte hem runt 22.30.
Det var en helt underbar dag som jag sent kommer att glömma, många som inte varit i vårt nya hus och hälsat på. Tack alla ni som kom!
Självklart gjorde jag en riktig tabbe, jag glömde ta fram gästboken. Det kom jag på när hälften av människorna åkt hem. Ja jisses! Hade inhandlat gästboken eftersom jag skulle ha fest, kan man skriva i en gästbok i efterhand???

Igår var det terminsavslutning för barnen. Jag jobbade fram till lunch sedan skyndade jag mig in till stan för att inhandla julklappar. På grund av min fest hade jag inte hunnit köpa några julklappar innan. Därför var planen att handla alla julklappar mellan klockan 13 och 14.45 (då skulle jag till tandläkaren). Det funkade nästan, jag hann handla alla klappar utom en. Den hann jag handla på vägen från tandläkaren. Det gick dessutom bra hos tandläkaren, kom undan så lindrigt man kunde.

På väg från tandläkaren blev jag störtförälskad i ett par skor i ett skyltfönster, kanske inga skor man har på sig nu... Det var ett par festskor, spetsiga bruna skor med pärlor på. När det dessutom var min storlek och de var jättebilliga slog jag till. Nu gjorde jag inte som Gittan säger att man ska göra, dvs lägga in dem i garderoben och låtsas som ingenting. Jag blev tvungen att berätta om mitt fynd för Jonas men hör och häpna han blev inte arg eller tyckte att de var onödiga. Han tyckte de var fina... Vilken underlig dag så mycket som gått bra.

Idag har jag klätt granen, den blev jättefin! Det enda som saknades var bröderna, vi brukar alltid klä granen tillsamamns men i år firar vi jul i Nyköping. I morse hann jag göra klart min te låda som jag har tänkt göra ett tag, här är resultatet.

 

 

Mycket att göra

Ledsen att jag inte haft tid att skriva på ett tag. Det känns som jag bara är och handlar hela tiden...
I fredags inhandlade jag diverse saker till den stundande festen, i söndags handlade jag dricka och saker till tårtor, igår var jag återigen och handlade. Den här gången var det tyg för att fixa klart gardiner, anslutningskabel till belysning, möbeltassar m.m.

I helgen ställde vi in möbler i våra vardagsrum och det blev så fint. Även om en del av möblerna ska målas om vid tillfälle.
Gardinerna i ena vardagsrummet ser ut så härJag ville inte sätta tofsar eller hängen på mina gardiner utan ville ha klämmor. Det var inte modernt nu och fanns knappt att få tag på. I en affär hade de undanstoppade i en vrå, sedan köpte jag silverstjärnor på Åhlens som jag limade fast med limpistol på klämmorna. Är jättenöjd med reslutatet.
Jag tror att jag har allt under kontroll till festen, eller det är bara vad jag tror i själva verket hoppas jag att allt ordnar sig och att allt kommer gå bra. Skulle behöva vara ledig från jobbet på fredag men vågar inte fråga chefen om ledigt, skulle nog bli ännu mindre uppskattad än nu....

Det är jättekul att så många kommer!!

Kram på er!

önskelista

  Det är några som frågat vad jag önskar mig. Nu ska ni få lite tips´:
  • Absolut inte alkohol eftersom jag inte dricker det!
  • Inga julsaker, jag fyller år!

 

  • Vi renoverar så present kort från IKEA är bra
  • Älskar blommor och hoppas att jag kan plantera några nya träd i vår som körsbärsträd, päron, plommon. Men eftersom det inte går så bra att plantera träd just nu så kan man köpa presentkort på växter istället.
  • Jag älskar att pyssla så scrapbooking saker är alltid välkommet.

    Kram på er!