Kan själv

Var tvungen att testa och visst kan han själv. Fast det blev ganska kladdigt och mamma fick hjälpa till med varannan tugga annars hade han aldrig fått i sig all mat. Efter ett tag ballade han ur.
 
 
 
 
 

Händelserik dag

I söndags sprang jag oktoberracet i Enköping. Det gick bra trots en minuts miss på en kontroll. Såg inte en sten och gjorde en liten sväng där, annars ett riktigt bra lopp. Det blev en delad seger med Annika Billstam som är med i landslaget och tog ett VM silver i somras. Jag är helt fascinerad att det kan gå så bra.
Innan vi åkte hem hälsade vi på hemma hos Adde, Josse och Freja. Freja försökte leka med Vidar men han fattade inte riktigt vad hon ville. Vidar fick åka grävmaskin med morbror Adde, han fick också sitta på fyrhjulingen och sitta på Pärlan. Vilken dag!
 
Bus med Freja
Åker grävmaskin med morbror Adde
 
Finaste tjejen
 
Fyrhjuling med Freja och morbror
 
Sitter på Pärlan, tur att Josse håller i
 
 
 

Turné

Vidar och jag är på turné. Igår åkte vi till Uppsala och hälsade på min syssling Camilla och hennes familj. Det var otroligt mysigt att umgås med dem, hon har två söta barn som lekte med Vidar. Vi hann också med att åka till en typisk Johanna affär, den hade Annelie och Åsa gillat. Idag drog vi vidare till Enköping för att träffa min familj. Vidar har lekt med sin kusin Freja på kvällen och de har haft skoj tillsammans. Som alltid är det intensiva dagar och i morgon ska jag springa tävling.