Tog tid

Annelie klagade på vår skylt på postlådan. Ja just det jag heter ju inte Svensson längre, det var ett tag sen vi gifte oss. Vi har blivit en till i familjen, så nu har jag fixat en ny skylt :-)
 
 
Vidar har fått en one piece.
 

Paket på dörren

Igår tog vi en tur till Västerås och inhandlade kakel och klinkers till toaletten på övervåningen. Vi hade sån tur att det var 25% rabatt. Vidar hängde med i barnvagnen och det gick ganska bra, ett depå stopp med påfyllning bara. 
 
 
Vi åkte vidare till Enköping för att fira min lillebror, Josse och morbror Björn som fyllt år. Min lillebror Tobbe fick träffa Vidar för första gången. Vidar verkade trivas i hans famn. 
 
 
När vi kom hem efter en lång dag så hittade vi en påse på dörren. I den fanns den här fina lådan: 
 
 
och i paketet fanns det två snygga par strumpor och en fin body med djur :-)
 
 
Tack snälla Monika för presenterna, Vidar ser fram mot att få träffa dig.
 
Idag fick vi besök av Malin, Per och Ida som är lite mer än 6 månader. Vidar hade klätt sig i sin fina grodprinsbody men tyvärr hade han lite för bråttom när han käkade så vi fick byta kläder. Det är sånt som händer, har lärt mig att det kan vara bra att ha 3 bodys i skötväskan om man behöver byta kläder. 
 

Farföräldrar

Vi var på lördags lunch hos Vidars farmor och åt god mat. 
 
Farmor Ulla
 
Extra farfar Christer 
 
 
Så här stora händer har Christer och Vidars får knappt tag runt hans tumme :-)
 
 
Vi åkte vidare till Farfar Rolle och extra farmor Inger. Alla ville vara med och byta blöja. Vidar visade att han kan göra fontänen :-)
 
 
Extra farmor Inger
 
Farfar Rolle