Ideellt arbete

Igår var vi vid friluftsgården. Vi tränade och hade sån tur att vi fick mat efteråt. Sista torsdagen i varje månad kan man köpa mat, riktigt lyxigt. Annelie lagar oftast maten och den blir så god, lasagne fick vi igår. Vidar åt två portioner och även lite av Saras mat. Jonas skulle på möte med den kommitén som han är med i. Jag och Vidar fick vänta. Men 21:10 tackade Jonas för sig, de var inte klara med mötet men Vidar ska egentligen gå och lägga sig mellan 19-20. 21:30 kom vi hem och stoppade ner Vidar i sängen, han somnade ganska fort. Hur länge de höll på med mötet är oklart. 

Tack Gudmor

I tisdagskväll skulle jag och Jonas springa natt cup hade vi tänkt oss. Det körde ihop sig lite för vi visste inte riktigt hur vi skulle göra med Vidar. Sen har de dessutom av någon konsig anledning bestämt sig för att ha starten 18:30. Samling 17:45 sen inte start förrän 18:30. Det blir inte bra för Vidar för det blir så sent. Vi hade sådan tur att Gudmor Annelie kom hem till oss och lekte och busade med Vidar när vi var borta. Han var så nöjd när vi kom tillbaka. Tack snälla!

Inte riktigt överrens

Vidar har vaknat på nätterna flera gånger sen vi kom hem från Alicante. I går natt vaknade han 4:10 och var otröstlig. Jag vaknar direkt när jag hör att han är på gång att vakna, det gör inte Jonas han vaknar när Vidar står upp i sängen och skriker eller gråter. Då är jag redan klarvaken. Sen ligger Jonas kvar ett tag och pratar med Vidar innan han går till hans säng. Eftersom jag jobbar har vi sagt att jag ska få sova. Det slutade med att Jonas helt plötsligt när han försökte få Vidar att somna om går på toa. Då ställde sig Vidar upp och skrek så jag gick dit och försökte få honom att somna om. Det slutade med att jag tog med Vidar till vår säng där han somnade om direkt. Jonas blev inte så glad.
Det är detta vi är oense om, jag tycker att vi kan ta honom till vår säng så får han somna om där. Det fungerar oftast för det är hos oss han vill vara men Jonas tycker att han ska sova i sin säng. I natt gick det hyfsat men klockan 5:40 vaknade han, Jonas fick gå upp och försöka få honom att somna om men klockan 6 lyfte han ur honom ur spjälsängen så att Vidar fick komma upp i vår säng. Jättemysigt tyckte Vidar och mamma.