Tisdagsträning

Helt underbart fint var det på träningen ikväll. Vidar och jag tog en promenad med vagnen och kikade på alla som sprang.

Blöt Måsenstafett

Regn, regn och åter regn så kan gårdagen sammanfattas. Tur att Vidar var på så bra humör. Han började tjata om miniknat redan när vi kom till tävlingen. De öppnade tyvärr inte på en gång så pga tidsbrist hann inte jag gå med honom. Jonas startade 9:30 och jag 10:00, miniknatet skulle öppna när Jonas startade men de blev lite sena. Sån tur var kunde min lagkamrat Åsa gå med Vidar. Det är konstigt när jag går med honom så ska jag bära men med Åsa kunde han gå och var på ett strålande humör. Jonas sprang bra och var 2 min efter på första. Mitt mål var att gå rent dvs inte missa något. Det lyckades jag med och gav han som sprang i vårt första lag en orienteringslektion. 
Tyvärr blir det inga bilder,  tog inte upp kameran i spöregnat. 

Mammas lilla hjälpreda

Igår tittade vi när pappa sprang natt orientering och idag har vi fixat hemma. Jonas har sågat stockar hela dagen, Vidar och jag har fixat i trädgården. Vi har gjort hallonglass och biskvier och sent ikväll gjorde vi röd vinbärssaft. Åhhh gott var Vidars kommentar, min lillebror gillar också den saften. En sak till de har gemensamt är att de tycker om att prata. I morgon ska vi på måsenstafetten.