Bananas....

Mamman har gått bananas på att odla. Tror visst att vi har obegränsat med växthusresurser men det har vi ju inte så fråga är vart alla plantor ska ta vägen när de blir stora... Det här är bara några av plantorna. 
 
ra 
 
 
Jag har länge önskat mig ett växthus och det går segt men nu är nog Jonas inställd på att köpa ett i alla fall. Nu är det nära men jag vågar inte tro förrän vi har beställt det. Vi väljer mellan ett willabgarden eller ett Classicum men det är fan inte lätt och de är inte lätta att ha att göra med heller. Classicum mailade jag om en fråga och innan jag fick svar på den frågan så hade det gått 1 vecka. Sen fick jag en offert med ett 10000kr högre pris än 2016 års prislista. Ytterligare 1 vecka gick innan jag fick svar på varför det gått upp så mycket. Men jag kan få till det billigar priset om jag beställer innan den 24:e februari men då är det inte härdat glas. Willab hade 10% på det växthuset jag vill ha stod det på deras hemsida och kampanjen skulle räcka tom den 28:e februari. Idag när jag tittade var det inte längre 10% på det växthuset. Jag har mailat och frågat och gissa jag har inte fått något svar än. Vet inte om någon av de här företagen är intresserade av att verkligen sälja växthus. Och jag kan säga att det är växthus på runt 25 kvadrat så det är inte så billiga saker vi pratar om. Vi får ser hur det går men det är tråkigt när de inte verkar så intresserade. Fortsättning följer för hoppningsvis. 
 
 

Vidar 4 år

Igår fyllde Vidar 4 år, vad tiden går fort det är helt sjukt. Han har längtat länge efter sin födelsedag och vilken dag det blev. Han fick paket i sängen av oss och sedan förberedde vi inför kalaset. 10 barn med syskon och föräldrar dök upp. De fick gå miniknat och plocka godis vid varje kontroll, vi grillade korv och marshmellows. Sedan gick vi in och barnen lekte och åt tårta. När barnen åkt hem kom några släktingar och firade. Eskil sover inte på dan han hade inte tid så kl 18:30 stupade han i säng. Vidar var väldigt nöjd med dagen, tack alla som kom. Och ni sov var sjuka är hjärtligt välkomna en annan gång ❤ 
Idag åkte jag iväg och sprang långpass med Anna S och swimrun Nina samt hennes man. 30 km var planen och jag fick verkligen jobba mentalt, var rätt sliten när vi sprungit klart 2 timmar och 51minuter. Tog ingen egen bild, orkade inte. Men Eskil och Vidar lekte med kikarna i morse. Vidar fick en i present. Självklart fick jag inte vila när jag kom hem, hjälpte Jonas trava upp plankor på torkning. Konferens

Två dagar har spenderats på aronsborg i Bålsta, utbildningsteamet på jobbet har haft konferens. Två intensiva men roliga dagar gäller att passa på och prata av sig när man träffar folk. 


På lördag fyller Vidar 4 år, helt sjukt vad fort tiden går. Har två fullspäckade dagar och kvällar så tur att mamma bakade med Vidar idag när barnen var hos henne. Tårta får jag göra fredag natt tror jag.