Underbart besked

Om allt går bra så får Vidar ett syskon i mitten av Maj. Det är fortfarande väldigt tidigt men idag fick jag se den lilla plutten på ultraljud. Nu håller vi alla tummar och tår att det går bra den här gången. 

Så dålig

I fredags sprang vi Medel SM kval. Jag gjorde ett ok lopp och lyckades bli 8:a i mitt heat vilket gav mig en finalplats. Jonas sprang bra men blev 11 och i H21 var det 6 st heat så endast 7 gick vidare till A-final. 
Jag orienterade bra i finalen men fick inget rikitgt flyt, jag var i ringen men tappade hela tiden några sekunder på att jag inte fick kontrollerna direkt. Kroppen kändes väldigt seg också, inte kul alls. Jonas kände likadant dvs att kroppen kändes seg. Förklaringen kom sen på natten. Det började med att Vidar vaknade och spydde, två gånger. Sedan började Jonas spy och efter ytterligare någon timme började jag att spy. Inte roligt alls. Efter Vidars kräkningar så blev han bra och han kunde äta på söndagsmorgonen. Jag däremot drabbades värst, jag spydde till mitt på dagen på söndagen och var helt förstörd hela söndagen. Idag mår jag mycket bättre men är helt matt, fick i mig lite nyponsoppa igår kväll men det var allt jag åt. 
Detta känns så tråkigt eftersom jag satsat på Medel SM och dessutom sabbade vi H och D21 lagen till stafetten som vi skulle springa på söndagen. Det blev inga fulla lag eftersom de inte hann ringa in några reserver. Känner mig som en svikare. 

Långa dagar

Nu är jag nästan i Enköping, det har varit två väldigt långa dagar. Igår strulade det när jag skulle åka ner till Norrköping och bo i Jonas och Johanna Bs lägenhet. Det hade hänt en olycka i Stockholm och det var totalstopp. Jag behövde bara vänta i 1 timme extra men det tåget som jag tog var 3 timmar sent till Nyköping. Inte kul för de resenärerna. 
I morse gick jag upp 5:20 för att gå till tåget, kom fram till Huskvarna klockan 8:14 och började utbildningen 8:30. Klockan 16:30 var den slut och jag tog tåget från Jönköping klockan 18. Nu är vi i Västerås och det är inte långt kvar till Enköping. Tyvärr sover Vidar när jag kommer fram, tur att jag får gosa med honom i morgon. 
 
En sak som irriterar mig som bara den är när folk röker precis innan de ska hoppa på tåget. Här sitter jag nu  och försöker hålla andan eftersom den framför rökt innan den hoppade på. Fy fan vad det luktar illa!