Hemma bäst!

Jag bara älskar att komma hem. Jag älskar att vara i mitt underbara hus och min fina trädgård. Tänk vad bra jag har det, världens bästa kille Jonas, ett underbart hus, en fin trädgård som jag kan fixa i, 2 älskade katter.
Igår var vi på 6 etappen, det är avslutningsfesten som är efter alla etapperna på 5-dagars. Själv kände jag mig lite gammal, fast jag var inte äldst. Dansa är ju bland det roligaste jag vet så därför gick jag och det var kanonkul. Jag spenderade kvällen med Tim och Tommy, 2 långa killar och en micro tjej.
En annan sak som hände igår som nästan fick mig att gråta av tacksamhet var 2 personer i min klubb. Min klass startade absolut sist i hela tävlingen och om man dessutom är 50minuter efter, har en bana på 9km och dessutom springer sakta just nu och fick lov att knarka gel hela loppet så kan ni tänka er hur många det var kvar på TC när jag kom i mål. MEN där stod Johanna och Peter Öberg och väntade på mig och hejade mig imål. De bar min väska till mig bakom målet och Johanna följde med mig och duschade. Vilka underbara människor!!! Det var aboslut dagens höjdpunkt, TACK!
Här är Johanna på 2 etappen, har inte hunnit ladda in någon bild på Peter än från etapp 5.
Bilresan hem var lång men det gick bra att köra. Borta bra men hemma bäst!
Kram /en tacksam Johanna

Etapp 4 och 5

Igår tog batteriet slut i datorn men jag lyckades ladda det idag.
När man sammanfattar veckan kan man säga att det inte varit någon höjdare när det gäller resultaten för min del. Däremot har jag bott med fantastiska människor och haft jättekul. Bra semester, det enda som saknades var Jonas. Hoppas att han följer med nästa år till Halland. Då ska Annelie vara med hela veckan har hon lovat.
Igår fick vi se Charlotte Kalla och Marketa fixade hennes autograf. Jag är så imponerad av Kalla, hon satt i flera timmar och skrev autografter till alla som ville ha. Kön var en timme lång.
Johanna hade ingen bra dag igår och hon fick lov att bryta pga sitt knä, idag hoppade hon över löpningen.
Jonas var ganska nöjd med sitt lopp igår och idag tog han till 17:e plats, han fick pris och var väldigt nöjd över det.
Marketa hade en riktigt bra dag igår och hon kom på en 10:e plats, idag gick det inte lika bra. Hon fick tyvärr inget totalresultat eftersom hon stämplade fel första dagen.
Själv plockade jag 2 platser och kom på en 35:e plats, var helt slut när jag kom i mål. Nu blir det till att träna inför SM.

Etapp 3 långdistans

Jaha då har vi sprungit långdistans igen. 9km var min bana och trots att jag är ganska nöjd med min orientering är jag fruktansvärt långt efter. Jag har inte haft någon ork alls i blåbärsriset och ljungen. Men som sagt var det är en träningsvecka, fast det känns så trist att jag är så långt efter. Här är kartan från idag.
Mina husvagnskamrater har haft en ok dag, Johanna kom 3:a, Marketa 24:a och Jonas 22:a idag. Det var roligare och klurigare orientering.
Nu undrar jag bara hur jag ska orka de två resterande dagarna.