Underbar känsla

När jag läste att det skulle kännas som en fisk eller att man hade fjärilar i magen så trodde jag inte på det men det visade sig att det är en riktigt bra beskrivning. Det är världens bästa känsla att känna barnet sparka i magen, jag blir glad och full av lycka varenda gång. Underbara bebis!

Just nu

Ja just nu ser det ut ungefär så här på övervåningen, vi hann sätta lite mer osb-skivor igår. Planen var att Svärfar Roland och Jonas skulle bära gipsskivor men pga regnet blev det inställt. Hur som helst så hann vi nästan halva övervåningen. När de är på plats ska gipsskivorna upp. I helgen kommer glada snickaren, dvs min pappa och hjälper till. Skönt att det händer lite på övervåningen. Längtar tills vi kan flytta upp. Jag har varit fruktansvärt trött på kvällarna ett tag, beror delvis tidig uppgång på mornarna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Springa

Som ni vet så älskar jag att springa. Det är en helt underbar känsla. speciellt att få ge sig ut i skogen. Tyvärr har jag haft lite ont ett tag, jag tror att magen växt lite för fort och allt har inte riktigt hängt med. Men igår så kunde jag springa ganska mycket utan att få ont. På slutet av banan blev det inte så mycket springa på grund av att det blev så mörkt. Snacka om att det blev lite mer sport på träningen...