Midsommar

Vi hade en fantastisk fin midsommar. Till slut blev vi 24 vuxna och 19 barn. Tur att vi kunde vara ute annars hade vi fått vara inne i ladan på det ojämna grusgolvet. Vi hade knytis, vi bjöd på helgrillat vildsvin. 5 kamp blev det också med bland annat slangbells skytte. 21:30 började det dugga, då var det bara 3 familjer kvar och de hjälpte till att plocka undan allt ute. Sen diskade jag så 22 var allt klart.

Det blev hål på några ägg och under natten föddes de första kycklingarna. 22 stycken blev det sammanlagt och 5 av 6 maranägg kläcktes. Det var en kyckling i det 6:e men den var död. 


En stjärna i himlen?

Varför försöker jag rädda alla hela tiden och ställa upp. Ja det kan man verkligen undra. Och varför sätter jag hela tiden mig själv sist. 
Gårdagen blev inte som jag tänkt alls. Jag fick besök av en jag skulle ha möte med och han blev försenad. Så jag hann inte träna på dagen (lunchen). Sen hade jag tänkt sluta tidigare för jag var i Motala i tisdags och kom hem sent. Det hann jag inte heller för jag hade mycket att göra. 
Sen lagade jag mat, diskade, vattnade mina tomatplantor och band upp de som växt massor i växthuset, gjorde i ordning barnen och sedan var klockan 20:40. Jonas lade barnen och jag styrketränade, sen hade jag tänkt köra ett crosstrainer pass också men det fick jag hoppa över för jag lade ut information om vårt midsommarfirade vi ska ha och då upptäckte jag att den som har träningen i morgon i klubben skrivit att den var inställd för han är sjuk. Det är många som anmält sig till sommarcupen, ca 30 st kanske och man kan inte komma kvällen innan och ställa in. Alla läser ju inte hemsidan och några är dessutom inte från vår klubb som ska springa. Så vad gör jag... Jo jag ringer runt lite och försöker få tag på han som var ansvarig. Nu ska jag sätta ut det sista i kväll innan sommarcupen och får fixa så att alla kommer iväg. Men jag vill ju att det ska bli bra för alla och jag tycker inte man ställer in dagen innan. Kanske får jag en stjärna i himlen eller kanske ett tack. 
Ni kan ju gissa hur glad Jonas blev... men han får i alla fall springa banan, jag sätter ut så det blir inte riktigt så bra träning som jag tänkt för mig. 
 

Jag är en idiot....

Man ska vila upp sig på helgerna... Så smart att jag inte gjorde det då. Jag rensade landet till 22:30 både lördag och söndag. Tränade klockan 23-00 i lördags natt, igår natt städade jag undervåningen till 00:30. Och ändå är jag inte klar. Vad jag hatar att städa! 
 
Här är lite vad vi gjort i Söndags och igår.
 
Igår cyklade vi i alla fall en sväng men Eskil somnade i cykelsadeln så vi fick åka hem igen. 
 
 
Vidar tränar
 
 
 
Vi hann plantera lite blommor vi fått från farmor. 
 
Löptur med vagnen, nu börjar det bli tungt med båda grabbarna i vagnen.
 
Vi myser i gungan.
 
Igår kom våra solpaneler, Grön el eller gul som jag skrev på facebook. De ska sitta på baksidan av ladan på taket, där är det mycket sol och vi kommer dessutom inte se dem. 
 
 Igår kväll gick Vidar och jag ut och skulle kolla efter ugglor i ravinen. Vidar tog med håven för det är ju så kul att håva och det var massor av grodyngel. Vi såg också en snok i vattnet. Ugglorna hörde vi men såg inte och det var tydligen inte lika kul att stå still och lyssna. Synd att ugglorna inte var i närheten av vattnet, då kunde Vidar håvat och jag tittat efter ugglor.