Rensat i svinhuset

Idag har hela familjen hjälpts åt att rensa i svinhuset. Vidar stod mest och tittade på, tog några steg i sina nya skor och kröp en del. I svinhuset ska vi ha höns, förhoppningsvis i vår eller sommar.
 
 
Hela familjen åkte till stan och shoppade på förmiddagen. Vi hann med apoteket röda näsan, Coop, Rusta, Jysk, Clas Ohlsson, Öb och en sväng till Jönåker för att hämta ett paket med delar till traktorn.
 
Igår kväll hann jag pyssla lite, de här hann jag fixa. Har massor av idéer hur jag ska inreda Vidars rum och de här har med temat att göra.
 
 

Shoppat

Igår var jag, Lotta P, Tyra och Vidar och handlade i Norrköping. Ja herre gud vad jag handlade... en tröja åt mig och två par löparskor. Det var lika billigt som att skicka efter från England så jag slog till på två par. Eftersom jag är en så snäll fru så köpte jag ett par löparskor åt min man också. Vidar fick kläder, hockeyklubba, bollar och ett par skor. Vi har ett par vinterkängor till honom men de är lite klumpiga att gå i så jag köpte ett par lite lättare skor men ändå stabila. Han har gått lite med dem inomhus, utomhus vägrar han.
 
 
 

jaha

I ett år fick jag ha ett pysselrum men nu kände jag att Vidar behövde ett eget rum till sina saker och dessutom river han i mina grejer. Så en del har jag fått ställa ut på magasinet och det andra har jag stuvat in i kontoret. Tyvärr kommer det nog inte bli så mycket pysslande framöver. Det är bökigt att plocka fram grejerna som de står nu och jag måste plocka bort dem direkt. Tyvärr står inte ateljén så högt på prioriteringslistan så jag gissar att om en ungefär 5 år kanske jag har ett eget pysselrum igen.