cykeltur

Idag cyklade vi in till stan och gick in i affären och handlade mitt eget påskgodis sen cyklade vi hem igen. Vidar sov hela tiden. Det var mitt längsta träningspass på länge, känns kanon.

Underbart

Idag bytte jag insatts i vagnen till hängmattan, då kan man springa och cykla. Då kunde vi även använda presenten som jag fick av mamma och pappa, en sovsäck som man har i vagnen. Jag har också sån tur att Jonas har renoverat min MTB och bytt bromsar med mera. Vidar och jag tog oss en tur och det var en sån otrolig frihetskänsla, det var nära till tårarna så roligt var det. Vidar sov och hade det så mysigt i vagnen. Den rullade hur bra som helst, jag var tvungen att vända mig om flera gånger för att kolla att den inte ramlat av. Det blir nog en tur i morgon igen :-)
 
 
 
I morse var han så här glad när vi sjöng.
 
 

Sjuk

Vidar har varit sjuk i flera dagar, förkyld och rosslig i halsen. Jag vet inte vem det är mest jobbigt för, Vidar eller mamma. Det har varit en massa slem i halsen och det rosslar ordentligt när han hostar. Sån tur var har han ingen feber, vi hoppas att det går över fort.