Dagens intressanta fråga

Kan man köpa en morsdag present till sig själv? Tänkte att då har jag något att skylla på, för jag har hittat några skålar jag vill ha. Och nej jag tänker inte fråga Jonas för han tycker ju självklart nej.

Trädgårdsarbete och tävling

Ja jag har då inte tur med SJ. I fredags åkte jag till företagetskontor med tåg och då behöver jag byta tåg. Det första tåget stannade helt plötsigt och det blev dödstyst. Tydligen hade luften gått ur så de fick pumpa upp den med kompressorn. Man lär sig nya saker varje dag. Tåget var då sent till Stockholm så jag missade första tåget, nästa tåg gick ca 10min för sent. Varför fick jag aldrig veta men något fel var det. Dessutom hamnade vi bakom något pendeltåg till Bålsta och tappade ytterligare 15min. När jag skulle åka hem blev det enkelspår in i Stockholm så vi blev igen försenade och jag missade min anslutning till Nyköping. Skulle då få vänta över 1timme så jag tog en flygbuss som skulle till Skavsta. Blev avsläppt i Oppeby och fick gå en bra bit till bilen. Det tog längre tid än vad jag trott så jag tjänade 10min mot om jag hade åkt tåget som gick en timme senare. Dessutom fick jag betala 159kr så jag lär inte göra om det. 
 
I lördags var vi och sprang en tävling utanför Nykvarn. Jag hade som mål att nolla, dvs inte missa någonting. Tyvärr lyckades jag inte med det. Jag och kartan var inte alls överens. Ettan missade jag 3 min på, jag sprang 50 meter ifrån den men fick inte ihop det. Sen gjorde jag två misstag till. Kände mig i alla fall bättre i kroppen än förra helgen, så något positivt. 7min bom blev det men hör och häpna jag vann i alla fall. Bäst i familjen, det kändes bra. Jonas var tvåa i sin klass. Vidar gick miniknat och det är så häftigt att se utvecklingen. Nu vill han inte bli buren, han går över stockar och stenar och gillar verkligen att stämpla. Han blir jätteglad när han ser skärmen (kontrollen) och ökar tempot. Hur häftigt som helst. 
 
Idag har jag och Vidar bakat och pysslat i trädgården. I skrivande stund försöker jag få honom att somna, det är så mycket svårare när det är ljust ute. Vi använder inte mörkläggningsgardiner. 
 

Gav upp

Som ni förstå så gav jag upp, käkar nu starka järntabletter och hoppas att jag kommer må bättre. Tyvärr pallar inte min mage men, man kan inte få allt. 
 
Tur att jag har den här söta killen i mitt liv!