4 sekunder

I söndags vann jag min andra o-ringen etapp någonsin. Sist var första etappen i Umeå 1997, det var också på Johanna dagen. 4 sekunder blev segermarginalen. Kanonbra början på o-ringen veckan. Tyvärr stoppade jag huvudet under armen på andra etappen och bommade minst 12 minuter, inte bra alls. Vi fick sedan sån tur var en vilodag så att jag kunde ta igen mig litegrann. Idag har vi hunnit med den tredje etappen och då hade jag huvudet där det skulle men tyvärr släppte min tejpning så jag småvrickade mig 3 gånger och jag kunde inte springa för fullt för jag var rädd att jag skulle vricka mig ordentligt. En 3e plats räckte loppet till. Synd att jag tappade så mycket andra dagen. Vidar sköter sig jättebra och jag har tur som har mamma med mig som tar hand om honom. Han trivs med att titta på alla människor. 
Jonas har sprungit bra de två första dagarna men hade en sämre dag idag då han tappade 12 minuter. Vi kommer att ha en hård fight om vem som är bäst i familjen :-)
 

Sprutor

Idag fick Vidar sin 5 månadersspruta, eller det är två sprutor. En i varje ben. Det gick mycket bättre än förra gången, han skrek och grät men slutade ganska fort. Min lilla tuffing :-) Nu väntar vi och ser om han får feber den här gången också. 

Bärplockning

Känns som alla bär blev klara samtidigt i år. Det enda jag gör är plocka bär känns det som. Då har jag inte ens hunnit plocka några blåbär än. Åtta liter hjortron, 6 liter röda vinbär, någon liter hallon, några liter smultron, lite svarta vinbär och sedan plockade jag några liter jordgubbar hos mamma och pappa. Förutom detta så har jag plockat sockerärtor och mangold i landet. Hur ska jag hinna med allt innan vi åker upp till o-ringen...