Som vanligt...

I morgon är det 10 mila nere i Göteborg och jag brukar oftast få springa en herrsträcka både på 10-mila och Jukkola men tyvärr blir det ingen herrsträcka för mig i år. Magnus sa att de inte har någon annan men eftersom Jonas alltid blir så jäkla sur när jag ska springa en sträcka till så sa jag åt Magnus att han fick prata med Jonas. Och eftersom Jonas alltid får igenom sin vilja så får jag inte springa. Han tycker det blir för jobbigt med barnen, dvs som förra året då sov vi i husvagnen vid TC, Jonas sprang en tidig sträcka och jag en mycket senare herrsträcka. Så jag sov med barnen sen kom han tillbaka och skulle ta över. Klubbens fransyska sov också i husvagnen och hon lade sig bredvid Eskil när jag gick så att hon kunde hålla koll på honom. Han hade tyvärr blivit lite ledsen ett tag men hon tyckte inte det gjorde något. Jonas fick sin sömn efter loppet störd pga barnen tyckte han. Sen var det Jukkola och olyckligtvis där så bodde vi 4,5 mil från tävlingen och det var väldigt långt till parkeringen så när jag åkte från boendet så hade Jonas gått i mål precis så vi möttes på väg från/till TC gåendes. Även här tog vår Fransyska och en Tjeckiska hand om barnen och hade koll på dem tills Jonas kom tillbaka. 
Han tycker att hans nattsömn blir stöd, en natt... Jag tycker det är löjligt eftersom det är jag som gått upp 99,9% av alla nätter när barnen varit ledsna. Tyvärr orkar jag inte bråka längre om saker så jag får åka hem med barnen. Jag är så jäkla less på detta!

Klantigt

Det brukar ta sån tid att få växterna att växa så jag började tidigt... lite för tidigt visar det sig. Mina gurkplantor börjar få gurkor så i går planterade jag om dem i mycket större krukor. 
 
 
Det är plantor överallt i huset... Mina Cantaulopemeloner verkar trivas, de fick jag också plantera om. Nu måste våren komma så att jag kan plantera ut grejer i växthuset. 
 
 
 
 
Jonas har gjort spröjs till ladugården, ja fint ska det vara. 
 
 

Luigi och Guido

Igår åkte jag och grabbarna in till zoo affären efter jobbet och köpte två nya fiskar så att stackars Mack inte skulle behöva vara ensam. Tyvärr fick vi fylla baljan igen och ställa inne i pannrummet eftersom de i affären tyckte att eftersom de här inte var vana vid att vara utomhus så skulle man vänja dem långsamt alternativt släppa ut dem om ca 2 veckor. Det är ju en ganska kall vår, man kan ju knappt tro att det är vår när det regnar och haglar om vartannat.  Det blev en röd stor guldfisk (sa försäljaren) och en till koi som är vit och guld. 
 
 
Idag fick kycklingarna flytta ut i pannrummet, bra för dem så att de får mer utrymme att vara på, de växer som sjutton.