Sista mammadagen på länge

Ja idag har jag varit lite vemodig, det är sista mammadagen på länge. På måndag tar Jonas över och är pappaledig i ett halvår. Jag börjar jobba heltid. Jag är orolig att jag kommer att missa massor av skoj med Vidar, alla framsteg, alla skratt, ja allt. Nu tycker ni nog att jag är löjlig men jag är van att vara med honom jämt. Det kommer bli så mycket mindre tid. Men jag tycker också det ska bli skönt att jobba och kunna koncentrera mig på mitt jobb. Det kommer att vara nyttigt för Jonas att vara hemma med Vidar, då kanske han förstår hur mycket jobb det är och att det inte är så lätt att göra hur mycket som helst när man tar hand om ett barn. 
Jag måste nu prioritera ganska mycket, för jag vill vara med Vidar när jag inte jobbar...

Som sagt var

Nej man ska inte ha för mycket förhoppningar. Traktorn startade men Jonas hade problem att få på gafflarna så det tog nästan hela kvällen. Sen var det något som lät konstigt så han plogade bara jättelite och körde inte in någon ved. Ikväll kommer Rolle och ska hjälpa Jonas med traktorn får se om de kan lista ut vad det är som låter skumt. 
SÅ ja den här kvällen blir som alla andra kvällar, dvs jag får träna när Vidar somnat vid 20 -20:30 eller senare. Sprang backe klockan 21-22 i tisdags och körde crosstrainer igår kväll klockan 21:30. Det är nice när man vaknar flera gånger per natt och går upp vid 6:30- 7 varje dag men det är väl lika bra att vänja sig för det är antagligen så här det kommer bli sen. 

Håller tummarna

Ikväll ska Jonas försöka ploga med traktorn. Han har inte kört ut den ur traktorgaraget än... så jag håller tummarna att det funkar för nu har jag skottat upp till vägen flera gånger och är less på det.