Äntligen besök

Då äntligen kom min älskade lillebror på besök. Dessutom var vi ganska effektiva, vi hann gräva lite ute, baka bröd, kola, paj och laga mat. Tyvärr var jag tvungen att åka tidigt i morse, åkte klockan 6 hemifrån, på tävling.

Tävlingen gick kasst för min egen del. Vet inte vart jag tappade all tid någonstans.

Nu återstår att jobba med rummen, hoppas de blir klara tills jag fyller år. 

/ Fröken sliten

Jonas favoritställe just nu.

Just nu är Jonas mest i pannrummet, kan inte klandra honom det är varmt och skönt där. Har tagit några bilder före och efter men de här är de jag hade tillgängliga just nu och de är tagna med mobilen.
Ni får helt enkelt ha lite överseende med kvalitén.

 
Vi får hjälp av "Falkarna" (förlåt Fredrik men du skulle bytt namn till Falk istället)


Inne i pannrummet innan renovering. Katterna trivdes i taket.


Efter renovering. Ganska stor skillnad om jag får säga det själv.

Present till mig själv

Jonas är bra på det mesta men det finns en sak han inte är lika bra på. Ständigt lägger han bort saker och han vet inte vart. Inomhus kan jag hålla bra koll men alla verktyg ute är inte lika lätt.
Så när jag drog ur spikar ur taket och använde den enda hammaren han lyckades hitta och han helt plötsligt behövde den stog jag utan hammare. Nej riktigt så var det inte, jag fick en hammare från 1800 talet, huvudet hoppade av en gång i minuten och det fick jag på mig. Inte så lätt när man står på en ställning och grejear i taket.
Så jag fick nog och köpte mig en egen hammare! Dessutom har jag märkt den så att det inte ska bli några missförstånd vems hammare det är.
Duktig tjej reder sig själv!