Inte så smart

Idag åkte vi slalom och selen var kanon. Vi turades om så Jonas åkte först med Vidar och sen jag. Han hade ett stort leende på läpparna hela tiden till och med personalen kommenterade det. Han är så duktig.


På kvällen kom jag på den briljanta idén att vi skulle måla med fingerfärg... Vi satt i badrummet utan kläder och badade efteråt men det var svårt att få bort färgen. 


Skidsele

Vad trötta ni blir men jag tyckte det var onödigt att köpa en så jag tillverkade en egen. I morgon blir det Ryssbergsbacken igen och Jonas följer med. Då får vi testa selen.
Slalomdag

Igår packade jag ihop barnen och gjorde matsäck och drog till Ryssbergsbacken. Där mötte farmor upp och hon började åka med Vidar. Jag och Eskil hängde vid backen och tittade på. Efter vi käkat lite så bytte vi och jag fick åka lite med Vidar. Tyvärr pajade liften och stod still i 30-45 min men jag gick upp en bit med skidorna och drog Vidar så han kunde åka lite. Två åk längst uppifrån hann vi. När vi satt oss i bilen så somnade Vidar på 4 min. På eftermiddagen sprang vi en sväng och tittade på skogsmaskinerna.