Sista julfirandet för i år

I kväll var vi hos Ulla och Christer och firade jul. Vidar fick filmen bilar 3 och Eskil och Casper satt ner ett tag med Vidar och kollade på den. 
 
 

Tatuering

I ett år har jag pratat om att skaffa en tatuering med barnens namn och idag blev den verklighet. Har funderat och kollat hos vilken tatuerare jag skulle gå till och det blev i Norrköping på House of pain. Trodde det skulle göra mer ont än vad det gjorde men kanske har man blivit lite härdad med åren. Jenny hette hon som tatuerade mig och hon var supertrevlig. Nöjd som bara den är jag. 
 
 
 
Tyvärr svärtas dagen ned av att det blivit tjafs och hela min dag blev totalförstörd. Vill inte gå in närmre på detta men det känns skittråkigt. Dagen slutade med migrän, fy fan!

Jul igen

Igår var vi och badade på badhuset med barnen och sedan firade vi jul med Rolle och Inger och Jonas syskon. Det var trevligt och barnen var glada att de fick fler julklappar. 
 
Nyår närmar sig och Jonas vill att vi ska vara hemma själva... Kuligt. Vi är bjudna på en fest men som sagt var Jonas vill vara hemma själva.