Springa av sig

Så länge jag får springa av mig så är jag nöjd. Idag hade jag sådan tur att en klubbkamrat tog Eskil på Rosvalla och höll koll på Vidar så att jag kunde springa intervaller inomhus på bana. Grabbarna skötte sig exemplariskt. Försökte ragga upp någon som ville äta middag ute med oss efter passet men det gick trögt så vi köpte hem en pizza. Vet inte om det var jag eller grabbarna som avskräckte. 

Idag blev det lek i sandlådan, hopp i spånhögen bland annat. Jag hann måla en stol. 

Hittade Vidar i sovrummet med ett gummiband. Jag tränar sa han. Jag brukar köra med gummibandet där fast jag sätter fast det längre ner. 

 

Gräsänkling

Jonas har åkt till Oslo för att åka längd skidor och jag är hemma med barnen. Känns som det aldrig är tvärtom. .. 
Idag har vi varit ute i det pissiga vädret, bytt vatten hos hönsen, matat fåglar, åkt balans cykel, lekt i sandlådan, lekt inne, lagat mat, tvättat, plockat undan, Eskil har gått några steg. Jag har säkert glömt en massa saker vi gjort. Nu hoppas vi att inte strömmen går när det blåser så mycket. 
Lampan som Vidar fick inte julklapp har jag satt upp idag. Kan slå vad om att Jonas kommer göra om det när han kommer hem.I morse såg vi regnbågen precis som i Nicke nyfiken filmen 


Eskil är smart och härmar storebror och kör bilar i bilbanan. 


Han fastnade under soffbordet men var ändå glad.


De är söta när de sover, vad jag älskar dem.

Hur svårt ska det vara att hålla reda på nycklarna?

Jag har nästan alltid min bilnyckel i min jackficka och jag säger min för vi har två nycklar till Saaben. En med en nalle på, den är min och sedan har vi en till nyckel med ingenting på... Jonas vill ha de så. I tisdags körde kväll körde jag till natt cupen och Jonas körde hem med min nyckel. Sedan lade han den i sin jackficka och glömde lägga in den i nyckelskåpet så igår morse när jag skulle höra till förskolan så fanns inte min nyckel. Inte heller den andra... Så jag ringde Jonas och var på ett strålande humör, jag hade redan börjat leta i hans fickor. Fick bekräftat att min låg i hans jackficka, i jackan han hade på jobbet i Norrköping. Den andra visste han inte riktigt vart den var någonstans. Jag letade i alla hans kläder och svor en del... Var i pannrummet och letade på bänkar och i hans arbetskläder men hittade ingen så jag fick koppla på vagnen bakom cykeln och drog till förskolan. Vidar ska vara där 8:45 ungefär men kom dit 9:20. Sån tur var lagom tills de skulle gå till skogen eftersom gårdsplanen är en isbana på förskolan. När jag kom hem letade jag igen men hittade ingen nyckel. Fick cykla och hämta Vidar på eftermiddagen igen. Jonas hittade sedan nyckeln på kvällen, den låg i vedtraven en bit ned, där hans jobbarbyxor hängde över en vedtrave. Blir man trött eller!