Intensivt

Som alltid är det intensivt när vi är i Enköping, det är många som man vill hälsa på och schemat blir späckat. När man dessutom har två små att tänka på så minskar tiden ännu mer. 
Hur som helst vi tog med äggkläckningsmaskinen till Enköping. Jag körde och Jonas fick hålla den i handen hela vägen. Sent på fredagskvällen kläcktes en till och eftersom Eskil är en riktigt partyprisse som gillar att vara vaken på kvällen så lyckades jag se när en kyckling kläcktes klockan 00:20 en guling. Sedan kläcktes ytterligare en kyckling innan morgonen men sån tur var så sov jag då. 
Så vi fick 4st kycklingar till slut. Nu bor de i en låda med värmelampa över. Jättespännande tycker Vidar.
 
 

Spännande

Igår började det hända saker, det låg äggskalsbitar och i morse hade en kyckling tittat ut. Jonas såg när det hände och jag hoppas att jag får se en kyckling titta ut i något av de andra två äggen som spruckit. Jag återkommer med hur det går. 
 
 
De här två grabbarna älskar jag över allt annat, ja Jonas också men han är inte med på bild. Det är första gången jag ser Eskil le så mycket. 
 
 

Hönsmamman

Om allt går bra så kommer de här äggen att kläckas på torsdag. Jag och ibland Vidar, har vänt dem 3 gånger per dag och vi hoppas verkligen att de ska resultera i några kycklngar.