100 dagar kvar

Igår var det 100 dagar kvar. Så här såg magen ut då. Jag är så nyfiken på vad det är för en vild krabat som har det bra i min mage. 
 
 
 
 

Tapeter

I lördags åkte Jonas på Smålandskaveln så jag passade på att åka in och kolla på tapeter. Det är inte det lättaste. I 1h var jag och Jenny D och tittade och försökte hitta tapeter som passade till övervåningen. Av alla de tapeter vi tog hem kan jag säga att den som redan var bestämd att vara i sovrummet var den enda som fick godkänt. Det är bara att leta vidare.

 

 

Vi hann också med ett besök på Jysk där jag köpte en spegel till sovrummet. När vi kånkar ut den från affären kommer jag på att jag hade Jonas bil… Sån tur var gick den in i Jennys bil. Det blev en tjej myskväll hemma hos mig med mat och film. Tack Jenny, för att du gav mig en massa energi!

I söndags skulle jag hinna massor av saker. Jag gjorde klart chokladbiskvierna som jag gjort bottnarna till dagen innan, det blev ca 80st så nu hoppas jag att inte råttan i frysen äter upp dem allt för snabbt. De borde räcka både till min och Jonas födelsedag … Samtidigt som jag höll på med bakandet tvättade jag kläder och lyssnade på Smålandskaveln. Det gick hyfsat för killarna, Jonas hade gjort en bom men tappade inte så mycket tid på täten. Rolle och Inger var förbi och provsmakade kakorna och de fick bra betyg. Jag drog upp alla morötter i landet och jag hoppas att de klarar sig. Plockade undan i trädgården, cyklade en sväng på stigar i skogen och förfrös nästan tårna. Målade en stege som ska vara på taket upp på brygghuset, lagade mat. Sen hann jag även göra klart bröllopstavlan. 

 

Skötväska

Igår köpte jag en skötväska, det var inte helt populärt av min man. Han tyckte att man kunde använda vilken väska som helst. Jag försökte förklara alla fördelar med väskan, den jag köpte har ett fack för nappflaska eller annan flaska med kylväska funktion. Den har ett underlägg som man kan lägga barnet på och en ”påse” som man kan lägga skitiga kläder i. Den har fack för att ha flaskor och blöjor i. Aja jag tänker inte lämna tillbaka den i alla fall. För en gångs skull var min svärfar på min sida och tyckte att det var bra med en skötväska.