Skitväder

Man hade ju hoppats på lite sol nu när man har semester men den lyser med sin frånvaro. Vi har ändå haft tur eftersom det bara kommit skurar. Nu lägger de läkt på andra sidan och jag har målat vindskivor. 
 
 
Vi har varit på en rolig fest i lördagskväll, Per och Sara firade 10 år som gifta, vi var nästan sist bara arrangörerna med familj kvar. Trevligt som bara den. Nästa år firar jag 10 år i klubben, det kanske skulle firas? Tyvärr fick vi ett tråkigt besked igår, Linnéa byter klubb nu till Leksand. Jag hade det på känn men hoppades att hon skulle stanna till årsskiftet så att vi kunde springa SM tillsammans. 4,5 år har hon sprungit för Hällen och mycket skoj har vi haft tillsammans. Gårdagen var vemodig men det är bara att gå vidare.
 
 

SEMESTER

Äntligen semester och vad jag har längtat, jag ska umgås med Vidar så mycket jag kan. Detta firades med att jag och pappa grillade och åt god mat, några glas coca cola blev det. Vi tittade på en film och sedan kom jag på att jag måste fixa klart flädersaften, då var klockan 22:30. Den ska stå svalt i 3-4 dygn innan man häller upp den. När jag gjort det kom jag på att jag inte hunnit träna så då ställde jag mig på crosstrainern en timme. Så därför sitter jag här och skriver så här sent på natten, men men det gör inte så mycket för i morgon ska jag inte sitta vid datorn och jobba utan fixa hemma. Just ja Jonas han är på en svensexa och kommer inte hem förrän i morgon bitti, eller det sa han jag tror snarare i morgon förmiddag. 
 
Ladugårdsuppdatering: Baksidan är helt klar. Pappa och Jonas har flyttat ställningen, som inte är godkänd om någon från arbetsskyddsstyrelsen eller nått sådant skulle komma på besök, Jonas kastade ner alla betongpannor från framsidan på 2 timmar (pappa var riktigt imponerad (han tog hand om Vidar)) och sedan har Jonas sågat läkt tror jag det var. 
 
Jag har lyckats få pappa att äta Sushi, när vi var på restaurang en gång förut så sa han "över min döda kropp" eller något liknande men när jag gjorde här hemma så åt han och tyckte inte det var så tokigt. 
 
Vidar tar själv fram sin "mitt första år bok" som jag gjort och bläddrar i den, det känns kul att han gillar och titta på bilder på sig själv. Mitt nästa projekt är en bok med bilder på folk han känner som han ska kunna bläddra i. Ni får se när den är klar, hoppas jag hinner det på min semester. 
 
 
 
 

Nedräkning

Snart semester! Längtar efter att få umgås med Vidar varje dag hela dagarna! 
Igår tog vi en tur till hamnen men eftersom min kära man inte ville haka upp sig på någon tid så fick jag inte beställa bord. Det blev istället till att åka upp på stan och käka på Chili nam nam istället för det var fullt på alla serveringar nere i hamnen. Eller nja det fanns platser men utomhus och det var ganska kyligt. Vidar gillade maten och åt som bara den, känns så skönt att han mår bra igen.
 
Det går bra för arbetarna här hemma. Nu är de klara med första sidan på ladan. Blir jättefint, ska fixa en bild senare och lägga upp.