Nära vildsvinsskinka

I torsdags "sprang" jag en sväng efter jobbet på sörmlandsleden, hade haft huvudvärk hela dagen och kände att jag behövde frisk luft. Det gick faktiskt riktigt bra, fick springa med pannlampa men det gillar ju jag. När jag kommer till "blåbärsbacken" hör jag något till vänster så jag stannar upp och lyser åt det hållet. Ser två rumpor springa iväg, jag står kvar och lyser åt samma håll då kommer ett vildsvin på 40-50kg knallandes 10 meter ifrån mig. Så jäkla häftigt, hade inte varit några problem att skjuta den. Men det var inte på vår mark, jag hade inget gevär med mig, jag är gravid och ska inte skjuta. Får se om Jonas lyckas skjuta något vildsvin så att vi får någon vildsvinsjulskinka i år.

Pepparkaksalstren

I förmiddags fixade jag och Vidar till pepparkaksladan, traktorn och vagnen. Jag skötte glasyren och Vidar satte dit nonstopen, ok jag fick hjälpa till för det gick för långsamt. Men Vidar satte dit väldigt många av dem. Kan inte ställa dem där de ska stå än eftersom vårt ena vardagsrum är helt utplockad för Jonas har oljat om golvet. Det andra vardagsrummet är fullt med möbler från det första vardagsrummet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sparkar

Nu har jag börjat känna sparkar och det är så mysigt!
 
Min nya jacka kom igår och den passar, jag gillar den verkligen så den behåller jag.
 
 
Annars kan jag berätta att det inte alltid är så lätt att bo med en prefektionist... Jag har för första gången i mitt liv gjort ett pepparkakshus eller en pepparkakslada och en traktor med vagn. Igår limmade jag ihop dem med socker och Jonas kommentar är att ladan inte är proportionerlig. Men för i helvete vem bryr sig! Jag är nöjd och när Vidar och jag har dekorerat så kommer jag lägga upp en bild. Vidar fick inte vara med och limma ihop dem eftersom jag inte vill att han ska bränna sig på sockret.