Fotokurs?

 

Något roligare att läsa om kanske. Johanna B och jag ska gå på fotokurs hoppas vi. Vi har inte fått någon bekräftelse än men jag får lov att ringa dem idag. Vi ska lära oss att använda våra systemkameror men eftersom jag är så ”nyfiken” kunde jag inte låta bli att tjuvstarta lite. Av Thomas på mitt jobb fick jag en fotobok som jag har börjat läsa, jag har dock inte hunnit testa än men återkommer förhoppningsvis med bilder snart.

Det viktigaste vi har

Igår var vi och firade Johanna Bernhardsson, hon fyllde 19år. Både Johanna och Sara hade bakat och fixat till festen, det är inte så många i den åldern som gör det. Hur som helst kom jag att tänka på att det viktigaste vi har i livet är våra barn… Om man inte får några då? Visst det finns de som väljer att inte skaffa barn men det finns också de som inte får några.

Vad är livet utan barn?

Inte överens

Jag och min kropp är inte riktigt överens. Inte nog med det jag varit med om nu strejkar kroppen också. När jag försöker träna känns det segt och går sakta, jag får för hög puls. Det har jag även när jag ska gå och lägga mig, alldeles för hög puls. Den bästa medicinen för mig att bearbeta psykisk smärta är att träna. Diskuterade med min tränare igår och nu vet jag inte om jag ska springa Ultra lång SM i helgen.

 

Hur många motgångar ska man behöva stå ut med???