Känslor

Ja livet är fantastiskt, vilka känslor man kan ha för någon annan människa. Jag skulle göra vad som helst för Vidar och jag känner mig lyckligt lottad som fått honom och att jag har en sådan underbar man. Av allt jag presterat i livet så är Vidar det absolut överlägst bästa jag gjort. 
 
 
 

Riktigt korkat

För någon timme sen när jag pratade med min man i telefon så blev jag så förbannad att jag sparkade i garagedörren. Det skulle jag inte ha gjort för f-n vad ont det gjorde, tyvärr har det inte gått över än. Sånt tur eller otur så var det min andra fot... den som jag inte gjorde illa när jag var ute och sprang med mina five fingers. Den har inte läkt helt än. Troligen en stukning på stortåleden. Den här foten är det mer inuti som en riktig stukning. Bra jobbat skulle man kunna säga. Hoppas bara jag kan springa utan att det gör allt för ont. 

Mer renovering

Badrummet på övervåningen är nästan klart, det fattas hyllor i garderoben men vi har redan satt igång med nästa projekt. Nu ska panelen bytas på övervåningen, nedervåningen blir nästa år. Vi måste också lägga om taket eftersom det inte ligger någon papp under. När jag kom hem i onsdags såg det ut såhär.
 
 
Jonas har hunnit riva bort de gamla bräderna och börjat spika dit nya. Jag har hunnit köra bort de gamla.
Jag hinner inte så mycket i trädgården men jag blev lite Ernstinspirerad och fixade detta.