Lite bilder

Jonas har gjort klart trappräcket så här ser det ut. Tack snälla mamma och pappa för julklappen. Nu behöver ni inte oroa er att någon ska ramla ner.
 
 
 
Jag har knåpat ihop ett överdrag till dagbädden.
 

Söndags kalas

Igår var vi och firade Jonas morfar som fyller 85 år idag. Det verkar inte bli något barnbarns barn på hans födelsedag heller. Efter det åkte vi till Gumshallen, Hällen hillers killar spelade match. Tyvärr blev det en förlust men jag träffade flera trevliga människor att prata med. Vi hann också lite på övervåningen. Lite målningsarbete och Jonas tapetserade klart i trappan. 

Jonas är flitig

Igår började han med den stora garderoben i hallen, idag blev stommen klar. Nu ska det målas och tapetseras sen ska vi sätta in hyllor också. 
 
 
Jag lyckades sätta ihop den här dagbädden igår, det tog 4,5h... Jag är inte så snabb nu. Det ligger en massa saker i den som inte ska vara där, tänk bort dem. Jonas har också gjort en del av räcket, i morgon ska han göra resten. 
 
 
Igår fick vi besök av familjen Bernhardsson/Johansson, skönt med lite besök. Jag orkar inte ta mig ut så ofta och träffa folk.