Fel i huvudet?

Ibland undrar jag om jag har fel i huvudet. Vi är på väg till 3:e deltävlingen av Silva League, som de numera har döpt elitserien till. Det är långdistans och jag mitt pucko anmälde mig till elitklass. Var helt säker på att jag skulle få springa elit 2 klassen under huvudklassen eftersom jag sprang så fruktansvärt dåligt förra gången. Men nej jag får springa E1 och det är 11km. Bra Johanna, vad smart du är....

Lite trött men nu är det snart helg

Ja idag är jag ganska trött. Så här såg min kväll ut igår. Jag missade 17:44 tåget med 2min, fick vänta på 18:40 tåget, kom hem 20:05, bytte om och sprang intervaller klockan 20:15-21:25. Sedan var det bara att duscha, äta mat, borsta tänderna och stupa i säng klockan 22:30. Klockan ringde 5:15 men jag vaknade som vanligt innan den. Sliten och trött som attan men det var bara att kräla ur sängen. Plocka ihop frukost och annat jag måste ha med mig och var på gymmet klockan 6. Ja men nu är jag i alla fall färdigtränad för idag. Blev så fruktansvärt sliten av intervallerna igår. Det är pga medicinen, den är inte snäll mot kroppen men jag ska kämpa mot den så mycket jag kan. När jag sprang sista intervallen igår svimmade jag nästan, där fick du medicinjävel.

Mässa

 

Vi har stått på SETT-mässan igår och idag med jobbet och jag hann göra en del intressanta iakttagelser. Jag undrar ibland hur människor är funtade. Vi hade en skål med godis i, godis med papper på eftersom jag tycker att det är äckligt när alla pillar på godisarna. När jag har varit på mässor har jag tagit en eller max 2st och då skäms jag. De flesta tog 2 eller 3 godisar och vissa en hel näve. Observera att vi hade en liten skål. Dessutom var en del förbi flera gånger. Eftersom jag har rätt bra bildminne så känner jag igen folk. Dessutom var det en del ungar där och de var minsann inte rädda för att ta en hel näve med sig. Så jag undrar vart är Sverige på väg någonstans. Det gäller inte bara det här utan andra saker också. Jag har alltid varit stolt över att vara svensk men jag är inte lika stolt längre med allt som händer och hur allt har utvecklat sig.