Svårt att låta bli…

När man är gravid finns det en massa olika saker man kan anmäla sig till som är gratis. Så jag har gjort det, bland annat vi föräldrar har något gravidpaket man får. Jag fick en massa rabattkuponer och en tidning. Så idag gick jag till kappahl och hämtade ut en body gratis. Dessutom fick man 25% på en vara. Jonas tycker inte man ska köpa så mycket innan, men jag har ju längtat så länge och jag älskar att handa barnkläder. Jag gillar att sy dem också.

Det är inte så lätt att låta bli då.

Hemma hos oss

Det går framåt med övervåningen på helgerna, tyvärr inte så mycket i veckorna. Jonas jobbar i Södertälje just nu och måste åka hemifrån ca 5:45 och kommer inte hem förrän kl. 17. Det har också varit mycket andra aktiviteter på kvällarna.

Så här ser det i alla fall ut just nu.

 

Kreativ

Jag hittade en tröja på nätet som jag gillade men det var en dålig bild, tråkig text och tröjan såg inte ut att ha någon rolig passform. Så jag gick till HM och köpte mig en tröja som satt bra och några tröjförlängare sedan bestämde jag och min kompis Jenny K att vi skulle göra eget tryck på tröjan. Så igår var jag hemma hos henne och vi skapade.

 

Här är resultatet och jag är så nöjd. Även om jag inte riktigt fyller ut den än, men det kommer.