Fin träning

Idag åkte vi ut i skogen till en gammal klubbkamrats sommarstuga. Dem ligger vid en sjö och träningen gick därifrån. Vi sprang på en autokarta som man kan säga är en förenklad orienterings karta. Så otroligt fin terräng och kul. 
Vidar och jag badade efteråt.


Igår var vi på Johanna B examens fest hur trevligt som helst .Vi ville knappt åka hem, Vidar höll ut ändå tills vi åkte hem vid 23:40 eller nått sånt.  Hemma runt midnatt resulterade i två trötta föräldrar idag.

Namn

Idag var vi återigen och tittade på fiskarna på Zooaffären eller fiskhandlaren som Vidar sa en kväll. Har försökt få tag i en mindre pump men ingen affär i Nyköping verkar sälja en lagom så nu beställde de en åt mig. Så förhoppningsvis kan vi hämta den och fiskarna i början på nästa vecka. Vidar har redan döpt fiskarna och stod vid dammen i affären och berättade vad de hette för två tjejer. Rödis, Mack och Youtube, ja de är lustiga de små liven. En svart (Mack), en vit med rött på (Rödis) och en med flera färger (Youtube). 
 
Annars så grävde vi upp dammen i förrgår kväll för den var inte helt plan... Så bara att göra om och rätt för det var ju inte snyggt när man såg kanten på ena sidan. 
 
Vi har planterat lite till och en jordgubbe börjar bli klar, Vidar längtar och kollar på den varje dag. 
 
 
Jag var och simmade i måndags kväll, Jonas och barnen hejade på.
 
 
 
Det blir paprikor och jag är överlycklig över det.
 
 
 

Kycklingsläpp

Igår byggde Jonas en bur till kycklingarna så att de kan vara ute. De blev jätteglada och vi hoppas att de ska bli lite tamare. Det ser ut att bli mycket jordgubbar i år!


I fredags flög Vidar drake, det var kul. Ja det är självklart Blixten på draken.